Услуги

Услуги

3D проект на твоята баня

В нашия шоурум можеш да заявиш изработването на проект за дизайна на твоята баня. Проектът е напълно индивидуален и е съобразен с площта на помещението, разположението на врати/прозорци, ВиК инсталация и други специфични характеристики на твоята баня. Нашите сътрудници ще ти окажат пълно съдейтвие, за да можеш да придобиеш предварителна представа за новия облик на банята. Проектирането е безплатно за всички клиенти, които са закупили оборудване от Сириус Керамика.

Транспорт

Сириус Керамика предлага услугата “доставка до дома” за всички продукти, закупени от магазина. Услугата е достъпна за София и за страната, като цената варира според района, в който се намира адресът и според теглото на закупените материали. Цената на транспортната услуга се изчислява по 1,50 лв. с ДДС/км при стандартните поръчки. Нашите консултанти ще направят съответната консултация и ще ти предложат най-добрата оферта.

Услуга „Майстор за баня“

Знаем, че най-трудното при всеки ремонт е да намериш добър майстор. Затова вече предлагаме и новата услуга “Майстор за баня”! Можеш да разчиташ на нас за изпълнението на ремонта – лепене на плочки, монтаж на санитарен порцелан, обзавеждане и аксесоари.

Цената на услугата варира според сложността на проекта, големината на банята и избраните продукти. Базовата цена за лепене на плочки е 45 лв./кв.м без ДДС, като предлагаме отстъпки при по-големи помещения.

Услугата “Майстор за баня” се осигурава в партньорство с екипа на babex.org

Консултиране

Огромното разнообразие от плочки и оборудване за баня понякога е твърде объркващо. Различни продукти, цени, качество, дизайн, цветове, срокове на доставка – информацията е толкова много…

Страхотно е, когато някой може да те ориентира във всичко и да ти помогне да планираш твоята нова баня. Точно това е работата на нашите търговски консултанти – те ще разберат твоите идеи и ще те насочат към правилните продукти на най-добрата цена.

Попитай за актуални промоции и индивидуална отстъпка! Ние винаги сме готови да помогнем, за да сбъднеш мечтата си за нова баня по най-лесния начин.