Идеи за Баня

Идеи за Баня

Всяко успешно начинание започва с добра идея. Разгледай страхотните предложения тук и открий своето свежо вдъхновение. Избери най-подходящия стил, цветова гама и дизайн на твоята нова баня. Мечтай смело! Ние ще ти помогнем да осъществиш плановете си.

Модерната баня

Модерната баня е с акцент върху дизайна и с перфектен баланс между отделните цветове, текстури и елементи. Тя е подходяща за личности с модерно мислене, които винаги са в крак с времето и с актуалните трендове.

Научи повече

Класическата баня

Класическата баня е най-претенциозна в стилово отношение. Тя е богата, пищна и включва множество детайли. Банята в класически стил задължително се изпълнява в широки пространства.

Научи повече

Луксозната баня

Усещането за лукс в банята е субективно и строго индивидуално. Традиционно се смята, че то се постига със скъпи плочки и скъпо оборудване. Това принципно е така, но също е вярно, че луксът се постига с добър дизайн и много вкус.

Научи повече

Семпла баня

Семплата баня успокоява сетивата, като внушава усещане за баланс и хармония. Тя е с чиста форма и без излишни детайли. Включва всичко необходимо за твоя комфорт, но го представя в максимално олекотен вид.

Научи повече

Баня в ярки цветове

Банята в ярки цветове е смела, екстравагантна и стимулираща сетивата. Тя е подходяща за дръзки и артистични личности, които предпочитат да се откроят, вместо да се впишат.

Научи повече

Баня в пастелни тонове

Банята в пастелни тонове е релаксираща, неутрална и омекотена. Тя внушава връзка с природата и усещането за унисон между духовното и материалното. Тази баня е страхотен избор за уравновесени и силни личности, които знаят какво искат и успяват да го постигнат.

Научи повече

Бялата баня

Бялата баня се превърна в една вечна класика, която отново и отново идва на мода. Семпла и искрящо чиста, тя вдъхва свежест и добро настроение. Отлично подхожда на характера на хора с изявена интелектуална нагласа, които обичат семплите неща и свободните пространства.

Научи повече

Непреходното сиво

Сивият цвят в интериора сякаш е вечен и неподвластен на времето. При него няма никакви крайности или абсолютни величини – той никога не е най-актуалната модна тенденция, но и никога не става демоде.

Научи повече

Баня „Черно и бяло“

Банята в черно и бяло съдържа в себе си най-богата символика. Тя напомня за деня и нощта, за вечното търсене на баланс. Черно-бялата баня подхожда на сложни и хармонични личности с богата емоционалност.

Научи повече

Баня в тъмни тонове

Банята в тъмни тонове не е за всеки – това е баня с характер. Тя е чувствена, претенциозна и загадъчна. Внушава усещане за интимност и топлина. Подходяща е за личности с богат вътрешен свят, които имат собствено усещане за естетика, без да ги интересува мнението на околните.

Научи повече

В шоурума на бул. “Рожен” 22 в София ще намерите всичко необходимо за Вашата нова баня – плочки, санитарен порцелан, вани, душ кабини, смесители, структури за вграждане, мебели за баня и аксесоари.