0882 52 07 44 info@ceramicbg.com

Новини

Нова продуктова линия плочки за баня

Продуктовата гама плочки за баня на "Феникс" вече се предлагат в магазина ни на бул. "Рожен" 22. Изключително изчистени, модерни и естетични, плочките от новата линия могат да задоволят и най-специфичните предпочитания. 

Повече...

Нова услуга "Майстор за баня"

Знаем, че най-трудната задача при всеки ремонт е да намериш добър майстор. Затова вече предлагаме и тази услуга!   При закупуване на плочки и оборудване за баня от нашия магазин, можете да поръчате и извършване на ремонтните работи от нас. Мечтайте за новата баня сега, а всички грижи по ремонта оставете на нас!   Ще направим оглед напълно безплатно и ще Ви дадем добра оферта за пълното изпълнение на новия проект на банята.

Повече...

Добре дошли в нашия обновен магазин

Добре дошли в нашия обновен магазин на бул. 'Рожен' 22 (на кръстовището с ул. 'Ген. Никола Жеков')! Тук ще намерите над 700 артикула и всичко необходимо за ремонта на Вашата баня. От нас можете да закупите плочки, гранитогрес, теракота, санитарен порцелан, душ кабини и аксесоари. Ще изработим индивидуален дизайн на банята напълно безплатно, като се съобразим с размерите на помещението, разположението на врати и прозорци, ВиК инсталации и всички специфики на Вашата баня.

Повече...

Нови модели гранитогрес тип дърво от KAI GROUP

Представяме ви актуалните модели гранитогрес с дървесна текстура от най-големия български производител KAI Group. Новите серии са с размер 155 х 605 мм и благодарение на дигиталната технолигия за печат, използвана при производството им, е постигнат изключителният ефект на истинско дърво. Всяка серия се предлага в няколко цветови разцветки, всяка от които няма повторение в десена. По този начин се постига изключително прецизна имитация на естествения вид на дървесната текстура.      

Повече...

Колекция Calista - смесители за баня от Vidima

Представяме Ви серията смесители за баня от Vidima - Calista. Серията включва няколко варианта стоящи смесители за мивка, кухненски смесители и душ комплекти. Calista се отличава с атрактивен дизайн и достъпна цена.

Повече...

Нови модели плочки за баня и гранитогрес от Ceramica Fiore

Представяме ви новите модели плочки за баня и гранитогрес от Ceramica Fiore. Фаянсови плочки с размери 20х50 см с изключителен дизайн съгласно последните модни тенденции. Новите серии гранитогрес Toronto и Tropic са с размери 15х60 и 10х60 мм и имитират дървесна текстура.

Повече...